dugmee

22 Ağustos 2016 Pazartesi

2017 hääpuku pukeutua

 2017 hääpuku pukeutua

KEVÄT 2017 TRENDS Hääpuku
Höyhenet! Plunging necklines! 3D tulinen! Kevään 2016 morsiamen kiitoteiden olivat pullollaan trendikkäitä yksityiskohtia, jotka kaikki morsiamia jämäkkä.
Lauren FRANKFORT
Keväällä 2016, ja meidän suosikki morsiamen suunnittelijat veti pois kaikki pysähtyy, murtaa perinteisen muotin ja kärjessä uusien morsiamen tyylejä, klassinen, romanttinen, ja moderni morsiamet samankaltaisia ​​ihastuvat.

Monet yksityiskohdat keskittynyt luomaan uusia kerroksia ja lisäämällä ulottuvuuden takit. Olipa tarkoitti ottaen rakastettu kukkapitsillä applikaatio ja tehdä kukintoja kirjaimellisesti pop niin kolmiulotteinen koristeita, se kokeileminen silkkaa hameet, bodyt täysi-illuusio. Overskirts myös pinnoittaa kuten pelata suosittu siluetteja, luo illuusion eri muotoja.

Kun luova masterminds silmät eivät pettää häntä taikatemppuja olivat askartelu jotkut vakavasti seksikäs suunnittelija näyttää. "Sensual" oli sana, että monet suunnittelijat käyttää kirjata ne keräämiseen, ja se oli melko ilmeinen joukko syvä, plunging necklines, reisi-korkea Angelina Jolie-herra rakoja, ja avaimenreikä n miehustassa. Jopa muutamat pantsuits että käveli kiitotien oli voimakas tunne heitä.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, suunnittelijat gravitated kohti pehmeitä yksityiskohtia, jotka luovat ylimääräistä liikettä ja sujuvuus. Höyhenet löydettiin paljon takit, onko se oli helmapäärme, alla peple, hän on kuin vyötärö koristeena. Aalto yksityiskohtia, myös tarttui ravistelemalla kuvioita korvaa monivuotinen brokadeja ja florals. Tiered hameet palasi isossa tavalla juoksevalla kerrosta tylli, silkki ja organza luoda loppuhuipennus monille suunnittelijoiden kokoelmista.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder