dugmee

19 Eylül 2014 Cuma

ZARA 2014 2015 HÖST VINTER damkläder MODELLER

 ZARA 2014 2015 HÖST VINTER damkläder MODELLER 

Vädret började svalna ordentligt. Alla vinterregnen under påverkan av vårt land i position budbäraren. Vi ortalarınd september och även nu är det dags att ta bort vintern. Vi Zara under 2014 2015 höst vinter damkollektion för dig att välja den modell som vi lägger till vårt galleri.

Zara inte bara i vårt land miljontals kvinnor över hela världen i det föredragna och beundrade varumärke. När ett sådant varumärke mångfald är mycket möjligt att se i skapelserna. Framför allt har användningen av blandade färger zara 2014 höst vintern kvinnor Elbiseleri skapelser i en annan stil inte undgå uppmärksamhet. Sheer kjolar och klänningar är involverade i ZARA 2015 höst vinterkläder blev föråldrade modeller leopard mönster, som vi tror är jag igen våra ögon. Detta innebär att leopard mönster på den här vintern kommer att fortsätta att behålla sin plats i vår garderob.

Titta bara på den första bilden, jag är kallt i vinter med zara kläder inte få känslan. Ganska skyddande och håller dig varm vintermössa och päls modellerna finns i membranet.

Zara vinterkollektion 2014 2015 70 och 80 tillbaka till dig hissine kan dörrar. Detta återspeglar den bikaç modell i höst-vintern 2014 fortsätter att vara med oss​​.

Generellt är modellerna uppmärksammades av unga kvinnor. Om kvaliteten på din oumbärliga för nödvändigtvis Zara-butik gå till damernas ytterkläder modeller undersöka deriz.zar 2015 höst vinter damkollektionen av både klassiska dressing älskande damer i vår och sportkläder kan inte ge upp de som säger olika utstyrseln modeller finns. Träningsbyxor, sportjackor, fashionabla tröjor, vinteroverall finns. Naturligtvis kvaliteten på mast byxor är utestående. Du kan köpa denna speciella samling av produkter som du kan besöka om du vill Zara-butiker. Zara-butiker i staden inte är från Zara webbutik skulle kunna erbjuda märkesvaror.


Zara Fall-Winter 2014-2015 Damkläder Catalogue
ZARA 2013-2014 HÖST KOLLEKTION

Som med varje säsong, utan att avvika från sin egen linje av Zara mode denna säsong, har lyckats anpassa sig till. Zara Woman insamling magnifik klocka kjolar, toppar och tröjor med mycket intensitet. Unga blommönster i samlingen används i överflöd. Även vintersäsongen, svart och vitt, det finns andra än gråa färger; marinblått, rött, senapsgult, khakigrön några av dem.

Efter den rutiga mode pläd användning i samlingen ser vi väldigt olika. Zara pläd och blommönster med spetsdetalj att slutföra, med hjälp av en kombination av olika rutiga mönster är också att föredra.

Som med varje säsong jag älskade samlingen Zara här säsongen. Denna underbara samling!












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder