dugmee

12 Ekim 2014 Pazar

Burberry Prorsum 2015 Spring-Summer Collection, Burberry kjole samling våren sommeren 2015 2016

Burberry Prorsum 2015 Spring-Summer Collection, Burberry kjole samling våren sommeren 2015 2016 









































Akkompagnert av levende musikk av James Bay Burberry Prorsum 2015 våren-sommeren sesongens motekolleksjon presentert i navnet "The Birds and Bees" (fugler og bier), henholdsvis.

Burberry Prorsum 2014 høst-vinter 2015 resort innsamling og som sysselsetter en lignende design med Christopher Bailey, ble 2015 våren-sommeren samling ved hjelp av en omfattende fargepalett.

Shimmering blyantskjørt, blyantskjørt og denim jakke med pels på innsiden av kombinlen, pene silhuetter stilt. I samlingen, spesielt med tanke på vekt tyll skjørt, i kjole og belte stod ut fra.

For mye vekt på innsamling av gjennomsiktig design, ble dette designet ferdig, nubuck, og falske pels jakker. Igjen laget nubuck skinn og pels trench coat trench coat med fargerike håndmalte deler av samlingen var fra slående. Denne ytterfrakk belter i midjen tyll designet for å Kombinini var å legge en egen luft.

Andre standout stykker av innsamling og hvitt og farger, og sportssandaler ble utformet sneaker. Hvis vi skal se i oppsamlingsposer, ble sko i en perfekt harmoni med farge og sportslige vesker valgt.

Kate Moss og Cara Delevingne de følger første rad, sa gitar akkompagnement James Bay spore hvor det beveger minutter Burberry Prorsum Spring-Summer 2015 kleskolleksjon presentert i venter på deg.


Burberry Prorsum 2015, Burberry Prorsum Hva, Burberry Prorsum 2014
Burberry Prorsum høst vinter 2014 kjole modeller, Burberry Prorsum modeller
Burberry Prorsum samling, menn Burberry Prorsum, Burberry Prorsum for salg


Christopher Bailey bio leser som en mote folklore: fra beskjeden West Yorkshire gutten til hodet honcho av den britiske etasjes luksusgiganten Burberry. Så det kommer ikke som noen overraskelse at book-smart, teknologisk avanserte CEO er bla i England annaler litteratur for inspirasjon med sin sjef utforming offiser Luc gjorde Goida denne sesongen.

Etter høstens Ode Bloomsbury estetikere, curlicue fonter, grafikk og stemningsfull av førtiårene og femtiårene smussomslag (funnet mens du surfer på landsbygda britiske loppemarkeder) er på dagsorden. Oscar Wilde skrev en gang "det er bare grunne mennesker som ikke dømmer etter det dere ser," og skal man dømme etter utseendet på nye ferie samling, virker det som Bailey vil være enige. Krympet Cashmere V-hals jumpers er dekorert med quirky minnebok ermene er sikker på å appellere til de unge, veslevoksen ansikter av merkevare som Suki Waterhouse og vedlikehold av Delevingn.

Baileys unfussy tilnærming til eveningwear fortsetter; gradient silke shirtdresses bestefar ble kuttet med en følelse av letthet, mens kjoler laget fra ledning blonder i Nottingham Produserte lengder svingte på den praktiske bibliotekar. Etiketten underskrift Chesterfields og bred krage ert strøk er biter for å bli kastet til dem for enhver anledning og egner seg til ideen om overgangs dressing i kalde, urbane strøk.

Denouement? Den klassiske trench ble omarbeidet i en vakker og dyrebar ombre nubuck-og altfor chic å spare for en regnfull dag

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder